Presse

Femina Tester Nia

Nia i Fit Living

Alt For Damerne

Camilla i Fit Living

Om Camilla i Femina

Nia i BT

Politiken

Slip hæmningerne løs


“Psykologi” anbefaler Nia

 

iForm omtaler Nia

 

 

Nia i CPH Post

 

 

Nia i Psykologi (2016)

  Petra elsker sig selv: DR3, Maj 2017

 Interview @ TV Europa

 

“Camilla, jeg kan lide blandingen af at være „down to earth“ og at danse gennem livet, som du udstråler og lever, det kunne jeg godt forstille mig at være i nærheden af”

~ Aninia, behandler

 

”NIA gør mig til mig. Camilla skaber et rum hvor jeg kan være mig selv sammen med en masse andre fantastiske “mig’er”. Jeg har ikke før været i et rum, hvor det at udforske sig selv gennem dansen sammen med andre føles så naturligt, ærligt, sjovt, smukt og udfordrende – uden at det er hippiedans eller en konkurrence om at gøre det bedst og være mest rigtig. Det at være på rejse sammen med andre i det autentiske og smukke rum som Camilla skaber er en af de største gaver jeg kan give mig selv – og andre som fx min mand.”

~ Birgitte, projektleder

 

“Jeg var på en fantastisk hjerte åbnende workshop, Dance Your Dream Workshop. Vi dansede det hele ud og alligevel var min største læring, at det er når vi står stille at nærværet til os selv og andre kommer.
Camilla guidede os til at finde vores eget udtryk i dansen og det blev tydeligt hvordan dette udtryk er afgørende for relationen til andre, på dansegulvet og i selve livet. Jeg elskede workshoppen – livet er en dans. Ved at udtrykke mine følelser i dansen, bruge energien, føler jeg mig autentisk og i stand til at navigerer i hvad end der måtte komme.  Jeg kan klare hvad som helst når jeg bevæger mig”

~Lisbeth, Grafiker og Coach

 

 

X