Camilla

“ Listen to the wind, it talks. Listen to the silence, it speaks. Listen to your heart, it knows.”

~ Native American Proverb

Camilla Steen Larsen er certificeret Soul Motion® Foundations Teacher,  Nia Black Belt samt WellBeing Lifestyle Educator. Hun har uddannelse i Qi-Gong, Biyun-metoden, en kinesisk helbredelses metode med mere end 5000 år gamle rødder. I 2016 fejrede hun 25 års jubilæum med undervisning indenfor dans og bevægelse.

I 2006 efter en stor livstilsændring drog Camilla til Portland, Oregon, Nia’s internationale hovedkvarter, mødte grundlæggerne af Nia og tog det første bælte – Nia White Belt. Vejen var valgt – hun vidste hér var den gyldne mellemvej mellem dans, power og udtryk samt roen og det indre fokus fra Qi-Gong.

Camilla har livserfaring og en blændende historie og i kraft af denne fungerer Camilla idag som motivator for mange mennesker. Hun underviser i ind-og udland, såvel elever som andre teachers, der alle ønsker gennem kroppen at finde vejen. I 2010 åbnede hun StudioNiaCph – nu Be moved på Frederiksberg.
Hun inspirerer og vejleder i livstil, underviser workshops i afholder foredrag i motivation, tilbyder privat træning og har altid spændende projekter igang.

Camilla konceptudvikler kurser i personlig udvikling kombineret med bevægelse. Senest hendes seks måneders training Mastering of Self, der i oktober 2017.

Gennem personlig vejledning og fysiske justeringer i måden vi bevæger os på, kan Camilla opnå resultater, der strækker vidt.

“Bevidst bevægelse er min passion og skal gamle bevægemønstrer ændres – fysiske som mentale – er kroppen et godt sted at begynde, så skal vores tanker nok følge med. At gå igennem livet er en proces i konstant bevægelse, at gå ned ad gaden får min krop til at gynge i takt – jeg danser.”

Læs mere om Camillas historie med Nia og Soul Motion 

”Camilla er et kraftværk. Man kan ikke undgå at blive smittet af hendes utrolige energi og hendes fantastiske humør.
Og så er hun en gudsbenådet underviser; der findes ikke andre, der kan få mig til at danse på den måde, jeg gør i Be moved.
En måde hvor jeg føler, at der er plads til mig, men hvor jeg samtidig er totalt udfordret – om det så er på min evne til at kende forskel på højre og venstre, min modstand (i starten) mod at danse frit rundt til freedance eller bare det at sætte fødderne lige. Jeg elsker Camillas undervisning.”

– Signe

“Kommer ofte udkørt eller overspændt og stresset til aftenens class. Når jeg går derfra, er jeg energifyldt, i kontakt og har overskud og ro. Camilla har et smittende væsen og er en fantastisk underviser. Hun giver plads til alle i rummet og har stor integritet. Hendes klasser er et totalt energiboost for krop og sind – en legeplads for sjælen.”

– Mette

 

X