Holdbeskrivelser

Nia

Nia er en blanding af det eksplosive, kraftfulde fra Tae Kwon Do, det bløde og udtryksfulde fra Modern- og Jazzdans samt fra yoga, ro og kropskontrol.
En time hvor krop, tanker og nerver bliver bevæget.
Balance, kraft, fokus, åndedræt, bevidsthed er alle ord der kendetegner Nia, der alle sammen starter i og med Nia’s første grundprincip- The Joy Of Movement.

Læs mere

Nia Intro Class

30 minutters introduktion til Nia. Vi går igennem de helt basale trin og grundidéer i Nia Technique. Denne class er til den nye Nian og for de, der vil pudse sin form af.

Du skal ikke nødvendigvis starte med Intro, du kan altid komme til en gratis prøvetime
Nia INTRO Class er gratis

YogaStretch

YogaStretch er en dynamisk Yoga-form. Nogle bevægelser kombineres med musikken andre udføres som traditionelle Yoga øvelser hvor asanas holdes længe.
Fokus er på alle de muskler der hæfter på og omkring skelettet. Åndedræt er en stor del af træningen. Der afsluttes med en afslapning, og du vil gå herfra med fornemmelsen af velvære, kropsbevidsthed og ny energi til dagen.

Læs mere

Soul Motion

Soul Motion er en praksis i bevidst bevægelse
I en Soul Motion Class bevæger danseren sig gennem fire relationelle landskaber ved hjælp af tre centrale  bevægelses platforme.
Dance Intimate – we dander alene, Dance Communion – vi danser med én anden, Dance Community – vi danser med alle, Dance Infinate – vi tager vores praksis med ud til hverdagens dansegulv.
Med rummet som vores sande dansepartner danser vi os – alene og sammen

Private sessions

Motivation Gennem Bevægelse. Fysiske, mentale og emotionelle krop aktiveres og der skabes balance mellem krop og sind. Vi bevæger os i stilhed og i bevægelse.

Læs mere

X