Soul Motion

Vær med når denne nye bevidsthed i bevægelse praksis spreder sine finger.

Camilla Steen Larsen, certificeret Soul Motion Teacher med mange års erfaring indenfor dans og bevægelse tager dig på en rejse med Soul Motion® conscious dance practice.

Soul Motion er en praksis i bevidst bevægelse. Vi praktiserer at synke ned i kroppen, at omfavne rummet omkring os og danne par med magien i det at lytte. Soul Motion er om at følge vores kreativitet samtidigt med at forblive nærværende med vores indre sanser.

Når vi finder hjem til os selv fysisk og emotionelt kommer det unikke udtryk i bevægelsen, der ligger dybt i os, til overfladen.

I en Soul Motion Class bevæger danseren sig gennem fire relationelle landskaber ved hjælp af tre centrale  bevægelses platforme.

Dance Intimate – vi danser alene, Dance Communion – vi danser med én anden, Dance Community – vi danser med alle, Dance Infinate – vi tager vores praksis med ud til hverdagens dansegulv. Med rummet som vores sande dansepartner danser vi – alene og sammen.

Onsdage 19-20.30
Fredage 17.00 – 18.30

Gulvet er åbent en halv time før timen starter

Pris: 120DKK
Be moved, Suomisvej 2, 1927 Frederiksberg C

Soul Motion® is the lifework of Vinn Arjuna Martí.
Læs mere om Soul Motion School og Embodied Leadership Program

Camilla says:
“Rise from Earth with space as your true dance partner, it feels like everything comes in unity.
My practice is to Pause, do no-thing and begin again.
I am so honored to bring these classes to you.”

Se “Kalender”  for opdateret holdplan.

Læs hvad Kirk skrev om Soul Motion her

“Soul Motion skaber et fantastisk nærværende hjerterums-skabende, seriøst legende rum. Samtidigt med at det er spirituelt, men funderet nede på jorden”
~ Sara

X